Magunkról - SevenArt webdesign

A SevenArt webdesign 2003 óta van a magyar piacon. Ez alatt az idő alatt az internetes szolgáltatások számtalan területén dolgoztunk. Szolgáltatásaink köre egyre bővült, munkatársaink száma folyamatosan nőtt. Utóbbi időben kezdünk a nemzetközi piac felé is nyitni. Regionális szinten dolgozunk a környező országokban, főként Szlovákiában, Romániaban, Ausztriában.

Szolgáltatásaink 4 fő területe a weblapok tervezése (webdesign), weblapok készítése, programozása, (kereső)optimalizálása és AdWords kampányok üzemeltetése. Szolgáltatásaink teljességre törekvő listáját a Szolgáltatásaink menüpontban találja meg.

Kérjük tekintse meg referenciáinkat a Referenciáink menüpontban. Munkáink csoportosítva vannak a főbb szolgáltatási területeink szerint. Amennyiben munkáink elnyerték tetszését, lépjen velünk kapcsolatba és kérjen tőlünk ajánlatot.

Amennyiben még nincsen konkrét elképzelése, vagy csak szeretne többet tudni különböző témákról - pl. a logo tervezés folyamatáról, vagy hogy hogyan zajlik egy általános projektmenet, hogyan zajlik az optimalizálás, vagy hogyan kell beállítani egy email fiókot) - hasznára lehet az Esettanulmányok menüpont, ahol cikkek formájában mutatjuk be ezeket és egyéb hasznos témákat.

A SevenArt webdesign munkatársai az Interneten nevelkedett új média-generáció tagjai. Egy csapat, ahol a dinamika, a megbízhatóság, a pontosság és a folyamatos fejlődés a legfőbb összetartó erő.

Bármilyen stílusra is vágyik, legyen az modern vagy klasszikus; színes vagy fekete-fehér; dinamikus vagy statikus, esetleg valamilyen más friss, szokatlan stílus, hangulat vagy technika - szívesen állunk rendelkezésére.